Bloei en gezelligheid in de Leonardusbuurt: gratis vaste planten

zaterdag 25 mei 2024 10:00 tot 13:00

HELMOND-OOST Op 25 mei staat de Leonardusbuurt in Helmond in het teken van bloei en gezelligheid! De buurtvereniging nodigt buurtbewoners uit om deel te nemen aan een actie waarbij gratis vaste planten worden uitgedeeld voor voortuinen in de wijk. De eerste 100 aanmeldingen ontvangen deze prachtige planten kosteloos en als extraatje ontvangen de eerste 50 aanmeldingen een speciale verrassing.

“Hoe leuk is dat!” zegt Daan van der Donk, voorzitter van de buurtvereniging. “We zijn verheugd om onze buurtbewoners te verwelkomen op dit moment. Het is een mooie gelegenheid om samen te komen en onze gemeenschap te vieren.”

Naast het uitdelen van de planten, zal die dag van 10.00 uur tot 13.00 uur gevuld zijn met verschillende activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop om een eigen bijenhotel te maken, terwijl volwassenen kunnen genieten van lekkernijen en goed gezelschap.

De buurtvereniging heeft als doel om wijkbewoners bij elkaar te brengen en organiseert daarom met enige regelmaat activiteiten. De jaarlijkse buurtbarbecue is een van de hoogtepunten, waar alle inwoners van de buurt van harte welkom zijn. Dit evenement is niet alleen een smakelijke ervaring, maar ook een geweldige kans om elkaar beter te leren kennen. En dat alles zonder kosten!

“We zijn blij dat we kunnen samenwerken met gemeente Helmond, Volksbelang en LEVgroep om deze dag mogelijk te maken”, voegt Daan toe. “Samen streven we ernaar om onze buurt groener, gezelliger en hechter te maken.”

Voor meer informatie over de activiteit kunt u contact opnemen met:

Will van der Donk

Secretariaat Buurtvereniging Leonardus

06 – 16 08 48 24